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De 75 $US à 75 $US
Kochi
MICHELIN 2021
652 Tenth Ave., New York 10036 Itinéraire
Cuisine coréenne,Cuisine actuelle
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine coréenne
  • Cuisine actuelle
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir

Informations pratiques

Guide MICHELIN

The idea that tasting menus are hours-long and showy is far from true here. The vibe is boisterous, and the crowds are delighted to be here. 
The open kitchen is the obvious centerpiece. From here, a young team blitzes out an array of impressive grilled bites meant to be eaten with your hands—Kochi is Korean for skewer, after all.
Chef Sungchul Shim taps into his Korean roots and fine-dining pedigree to create a solid but playful menu. Start with sweet potato and sunchoke gratin paired with a clever doenjang béchamel, then salmon bibimbap, mingling pollock roe, candied anchovy and toasted nori with brown soy-butter rice, is a harmonious high point. A stick of rich and nutty black sesame ice cream is the last hurrah. Worth the splurge? Without a doubt. - Les inspecteurs du guide MICHELIN

Localisation

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Où mangerà proximité

  • De 125 $US à 135 $US
    Mari
    MICHELIN 2021
    266 m - 679 Ninth Ave., New York 10036
  • A partir de75 $US
    Barbetta
    MICHELIN 2021
    478 m - 321 W. 46th St., New York 10036
  • De 25 $US à 60 $US
    Taboon
    MICHELIN 2021
    521 m - 773 Tenth Ave., New York 10019

Où dormirà proximité

A voir, à faireà proximité