De 50 $US à 74 $US
db Bistro Moderne
55 W. 44th St., New York 10036 Itinéraire
Guide MICHELIN 2018
Contemporary

Guide MICHELIN

Chef Daniel Boulud's midtown canteen is fashioned by Jeffrey Beers and dons a contemporary demeanor. The front lounge is abuzz with post-work and pre-theater gaggles, while well-behaved crowds in the back are seated in a walnut-paneled space dressed with mirrors and black-and-white photography. Like its setting, the menu is inventive and unites classic bistro cooking with market-inspired creations. That lush pâté en croute is a buttery pastry encasing layers of creamy country pâté, guinea hen, and foie gras, dressed with huckleberry compote, toasted pine nuts, and pickled enoki mushrooms. Wild rice-crusted fluke presented with Hawaiian blue prawn and sauce Américaine further demonstrates the kitchen's contemporary leanings. - Les inspecteurs du guide MICHELIN
  • Bon standing. Belle carte des vins.

Informations complémentaires

  • Accès handicapé
  • Petit déjeuner
  • Brunch
  • Carte des vins offrant un choix attractif

Informations pratiques

Localisation

  • Itinéraire à partir de ce lieu
  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
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Restaurants à proximité

  • De 75 $US à 150 $US
    Guide MICHELIN 2018
    216 m - 41 W. 42nd St., New York 10036
  • De 75 $US à 150 $US
    Guide MICHELIN 2018
    269 m - 135 W. 42nd St., New York 10036
  • De 75 $US à 150 $US
    Guide MICHELIN 2018
    371 m - 7 E. 47th St., 2nd fl., New York 10017

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