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De 50 $US à 75 $US
Somerset
MICHELIN 2020
1112 N. State St., Chicago 60610 Itinéraire
Cuisine américaine
  • L'Assiette MICHELIN : une cuisine de qualité Qualité des produits et tour de main du chef : un bon repas tout simplement !
  • Très bon standing.

Informations complémentaires

  • Cuisine américaine
  • Design
  • Restaurant non fumeur
  • Accès handicapés
  • Voiturier
  • Repas en terrasse
  • Salon particulier
  • Brunch
  • Petit-dej sérieux
  • Restaurant

Informations pratiques

Guide MICHELIN

If the Great Gatsby himself opened a restaurant, it might look something like the unabashedly gorgeous Somerset, the Boka Restaurant Group’s long-awaited sashay onto the Gold Coast dining scene. And what an arrival indeed—nestled within the stylish Viceroy hotel and featuring what can only be described as a sublime yacht-club décor, with gilded mirrors, curvy blue banquettes and luminous art deco light fixtures.

Chef Lee Wolen’s seasonal American cuisine is beautifully executed and surprising in all the right ways. Don’t miss the smoked beet tartare, elevated to such heights you might never go back to beef, or flawless squid ink chitarra. A deconstructed carrot cake, tucked with buckwheat tuille, cream cheese mousse and blood orange, is divine.

- Les inspecteurs du guide MICHELIN

Localisation

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